gallery/53594d155fdcf701c5de5af6e0aeeb0f_grondjekldin_0000_Layer-2_1

1&Anders

gallery/logo_1anders_180x60

Als vaste klant van ABDelfzijl hebt u de naam 1&Anders vast al eens voorbij zien komen. 1&Anders is de organisatie waar ABDelfzijl onder valt. ABDelfzijl blijft, zoals vanouds, de vestiging waar u terecht kunt met al uw vragen omtrent belastingzaken, uw boekhouding en administratie. 1&Anders verzorgt met name de ondersteuning en verwerking van digitale en online geplaatste administraties en verzorgt de nodige ondersteuning bij particulieren en ondernemers op locatie. Uw contactpersoon blijft ongewijzigd en er vindt geen verandering plaats in uw dienstenpakket bij ABDelfzijl.

Er is een nieuw teamlid bij ons in dienst getreden: Alje Boer. Alje verzorgt voor u de administratie. Gedurende zijn loopbaan heeft Alje bij diverse werkgevers gewerkt en daardoor veel (waardevolle) ervaring opgedaan in zijn vak als administrateur. Alje is zeer gedreven en enthousiast en een echte aanwinst voor ons team. Wilt u kennismaken met Alje? Schroom dan vooral niet om even bij ons naar binnen te lopen! Alje is aanwezig op de maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag en hij kijkt er met veel plezier naar uit om u eens te ontmoeten op het adres Noordersingel 28 te Delfzijl (winkelcentrum)!

Teamversterking

Team 1A-ABD

Team 1A-ABD. V.l.n.r.: Alje Boer, Rosa Dorenbos en Heiko Dorenbos

ABDelfzijl

Bij ABDelfzijl hebben wij als motto dat ondernemers bezig horen te zijn met ondernemen, de boekhouding… dat doen wij wel! Wij weten namelijk als geen ander dat het bijhouden van een boekhouding nu eenmaal tijd kost. Tijd die u waarschijnlijk liever investeert in uw klanten en het voeren van uw zaak.

Wij nemen u dan ook graag werk uit handen zodat u ook daadwerkelijk uw tijd kunt investeren in datgene wat u het liefste doet: ondernemen!

Behoeft u meer informatie? Kijkt u dan eens op de pagina 'Diensten'.

Via de menubalk, welke bovenaan is te vinden op iedere pagina, kunt u gemakkelijk navigeren tussen de verschillende pagina's op onze website. Door op diensten te klikken in de menubalk kunt u een keuze maken waar u graag meer informatie over wilt lezen.

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Graag tot ziens bij ABDelfzijl!